Mini mestverspreider wielaangedreven

 

Geplaatst 5 maanden geleden door AgriXpert B.V. (283x bekeken)

Mini mestverspreider wielaangedreven

Omschrijving

Deze mini mestverspreider van Kraffter stelt u in staat om snel en gemakkelijk het land te bemesten. De verspreider is wielaangedreven, waardoor u geen aftakas nodig heeft. Hierdoor is het mogelijk om de verspreider achter uw quad, zitmaaier of minitractor te gebruiken. Dit maakt de verspreider bij uitstek geschikt voor de kleinere veehouderijen, hobbyboeren of paardenstallen. 

Voor gebruik achter de minitrekker is er 14pk benodigd. Wilt u de mestverpreider achter een quad bevestigen? Dan heeft u een quad met minimaal 250cc nodig.

Wij weten als geen ander hoeveel mest er door het vee geproduceerd wordt en snappen het belang om dit snel en gemakkelijk over het land te verspreiden. Niet alleen helpt dit u om van het mest af te komen, het is ook nog eens goed voor de groei van het gewas.

Door zijn afmetingen is de stalmeststrooier makkelijk te manoeuvreren en kan deze dicht bij of zelfs in de stallen komen. De strooier is makkelijk te gebruiken en laag in onderhoud. 

De mestkettingen hebben een T-rod profiel, waardoor deze drie keer zo lang meegaan als standaard mestkettingen. De bodem is van 2cm dik polyvinyl voorzien. De verspreider heeft een as met 8 stalen schoepen. Deze zijn dusdanig ontworpen dat een wijd en gelijkmatig strooipatroon is.

De afgestreken capaciteit bedraagt 0.59m3, de maximale, opgehoopte capaciteit bedraagt maar liefst 0,9m3.

Benieuwd naar hoe de mestverpreider uw werk kan vergemakkelijken? Maak dan direct een afspraak en kom eens langs voor een bezichtiging!


Wilt u meer weten over dit product? Bezoek dan onze website voor uitgebreide specificaties en productdemonstraties via de link of neem gerust contact met ons op via 0031 15 515 00 70 of info@agrixpert.com.

Waarom kiezen voor AgriXpert?

  • Professioneel advies,
  • Meer dan 60 jaar ervaring,
  • Scherpe prijzen door directe import vanaf de fabrikant,
  • Levering in Nederland en België,
  • Levering voor slechts €60,- per bestelling.


AgriXpert is de officiële importeur van Kraffter, Solis, Laumetris & Tenias.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW. 


Specificaties:

  • condition: Nieuw
  • delivery: Verzenden
  • sku: 400042000

Meer informatie
www.agrixpert.com
€ 2.495,00

Bieden is niet mogelijk.

AgriXpert B.V.
11 maanden actief
Antwerpen
Tel. +31155150070


Neem contact op
Feedback (0)
     
Geef feedback
Zoekertjenummer: 90485540
Klacht indienen