Peter Donkersloot | Dagobert Boos!

 

Geplaatst 5 maanden geleden door Jules Verne Art (10x bekeken)

Peter Donkersloot | Dagobert Boos!

Omschrijving

Peter Donkersloot | Dagobert
Techniek: Unique Artist Impression
Afmeting: 120x100 cm.

Van dit werk bestaan geen reproducties!

Locatie van dit kunstwerk:

Valentino

Heuvel Galerie Eindhoven (naast Intertoys)

5611 DK Eindhoven

Kijk hier voor actuele openingstijden
Peter Donkersloot (Arnhem 1959)
Peter Donkersloot galerie
De naam Peter Donkersloot is natuurlijk een uiterst bekende naam, niet alleen een naam. Vooral de werken die Donkersloot maakt hebben een grote bekendheid in binnen- en buitenland.

Bovenstaande foto is gemaakt door mij in de galerie toe Peter een schilderij aan het signeren was, zoals u ziet, rechtstreeks vanuit de tube.

Peter Donkersloot studeert aan de Arnhemse kunstacademie en gaat vervolgens aan het werk in de reclamewereld.

Eind jaren tachtig besluit Peter Donkersloot om zichzelf toch helemaal aan het schilderen te wijden, dit doet hij natuurlijk niet onverdienstelijk. Als liefhebber van mooie kunst bewonder ik het werk van Donkersloot al jaren en onlangs ben ik met hem in contact gekomen.

 Ik ben er trots op zijn werk te mogen presenteren en natuurlijk nodig ik u van harte uit om de werken te komen bekijken in onze winkel.
Peter Donkersloot The Godfather
Peter Donkersloot is een kunstenaar die meerdere stijlen hanteert en die grote bekendheid kreeg met zijn maffia-schilderijen. Maar naast deze prachtige lijn van schilderijen maakt hij ook totaal andere werken zoals stadsgezichten en bloemen. Ook is het mogelijk om in opdracht een mooi portet te laten maken in de stijl van de meester zelf.

De stijl van Peter Donkersloot is te herkennen uit duizenden, de mooie mee geschilderde lijst is bijvoorbeeld een handelskenmerk van hem.

Peter’s droom is altijd geweest om de beste kunstenaar van de wereld te worden, hij kwam er echter achter dat daar geen standaard voor is. Daarna heeft Donkersloot gezien dat het mooiste compliment is, een volwassen publiek dat je werk waardeert en koopt. Dat is het grootste compliment.

Samen met Peter had ik het over de vervalsingen die de laatste tijd helaas opduiken, een heel vervelend fenomeen maar stiekem ook een compliment voor de kunstenaar. Je wordt immers niet zomaar vervalst…



Interesse of vragen? Neem vrijblijvend contact (06-47242225 of info@julesverne-art.nl) met ons op of kom gerust eens kijken op locatie.

Met vriendelijke groet,
Martijn Derks Jules Verne Art.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): Does not apply
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Peter Donkersloot
  • SKU (eigen artikel code): Does not apply

Meer informatie
www.julesverne-art.nl