Als het stille hart spreekt - Catherine Gaskin

 

Geplaatst 3 maanden geleden door Sannen Marleen (10x bekeken)

Als het stille hart spreekt - Catherine Gaskin
ConditieGebruikt

Omschrijving

Uitgeverij: Kadmos Houten
Hardcover met stofomslag
ISBN: 90 -6790-132-6
650 pagina's
Conditie: Goede staat
Afmetingen: 14,5 cm x 22,3 cm
Dikte:60 mm
Gewicht: 940g
MD23

Twee jonge vrouwen, beiden in de laatste weken van hun zwangerschap, ontmoeten elkaar in de herfst van het jaar 1930 op een brug in Londen. Voor Ginny Clayton en Dena Penrose is deze toevallige ontmoeting het begin van een levenslange, intense vriendschap die zal worden voortgezet door hun kinderen en zelfs hun kleinkinderen.
Ginny stamt af van een rijke, Amerikaanse familie. Haar huwelijk met Alex, zoon van een Russische prinses en een gevreesd zakenman, is een huwelijk uit liefde. Des te moeilijker wordt het voor Ginny als Alex op tragische wijze om het leven komt. Zal een andere man haar Alex ooit kunnen evenaren?
Dena is de echtgenote van een onbemiddelde Britse diplomaat. Trouw vergezelt zij haar man op zijn reizen naar het mondaine Parijs en het bitterkoude Moskou.
Samen met hun kinderen brengen Dena en Ginny vele harmonieuze zomervakanties door op een prachtig oud kasteel aan de ruige kust van Cornwall. Daar voegt het jonge weesmeisje Olivia zich bij hen en wordt door beide vrouwen als een dochter in hun hart gesloten.
Politieke beroering en persoonlijke tragedies blijven hun niet bespaard. Een duister schandaal dreigt de twee families in een wurgende greep te omhullen. Maar dan komt Olivia in actie!

Bekijk gerust eens mijn andere aanbiedingen en bespaar op de verzendingskosten , telkens staat bij mijn advertentie hoeveel het boek weegt...Vanaf 25,00€ boeken -10% niet op pockets.
Verz.kosten met post of bij meerdere boeken met Bpost of kiala.
Met Bpost zijn er drie mogelijkheden:
-Postpunt 4,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 0,50€
-Pakjesautomaat 4,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 0,50€
-Levering aan huis: 5,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 1,00€
Levering met Bpost gebeurd de volgende werkdag.


Meer informatie
moeti.marktplaza.be