De roep van de wilde vogels - Lola Irish

 

Geplaatst 2 weken geleden door Sannen Marleen (5x bekeken)

De roep van de wilde vogels - Lola Irish
ConditieGebruikt

Omschrijving

Historische roman
Hardcover met stofomslag
Uitgeverij : Kadmos
ISBN: 90-6790-026-5
286 pagina's
Conditie: Goede staat
Afmetingen: 14,5 cm x 22,5 cm
Dikte: 25mm
Gewicht: 422g
MD16

Australië wordt in 1840 nog bijna uitsluitend bewoond door strafgevangenen, grootgrondbezitters en Britse ambtenaren die vastbesloten zijn een nieuwe gemeenschap te stichten en de fundamenten voor een nieuwe maatschappij te leggen; een land dat bestaat uit een paar dorpen, een stel wijdverspreide nederzettingen en een immense wildernis.
Als haar man op jeugdige leeftijd overlijdt, emigreert Raunie Lorne naar Australië om daar een nieuw bestaan op te bouwen. Ze is arm en berooid, en bezit niet veel meer dan haar buitengewone schoonheid, haar vurige karakter en haar ijzeren wilskracht.
Daar aangekomen ontmoet ze Brick O’Shea, een ambitieuze grootgrondbezitter wiens innemende charme ze niet kan weerstaan. Hij biedt haar de mogelijkheid een onbezorgd en beschut leven te leiden, doch Raunie weigert resoluut, vastbesloten op eigen houtje haar plaatsje in de maatschappij te veroveren. Ze verbreekt de verhouding en tracht vergeefs haar geliefde uit haar gedachten te zetten.
Maar zelfs haar huwelijk met Kenneth Merrill en O’Shea’s scandaleuze verhouding met de jonge en lieftallige Barbara Merrill kunnen niets aan haar alles verterende liefde voor Brick O’Shea veranderen.
De roep van de wilde vogels is een epos over twee mensen in koloniaal Australië, die gescheiden van elkaar trachten het geluk te vinden, terwijl ze diep in hun hart beiden weten dat zij alleen samen het paradijs op aarde zullen kunnen vinden.

Bekijk gerust eens mijn andere aanbiedingen en bespaar op de verzendingskosten , telkens staat bij mijn advertentie hoeveel het boek weegt...Vanaf 25,00€ boeken -10% niet op pockets.
Verz.kosten met post of bij meerdere boeken met Bpost of kiala.
Met Bpost zijn er drie mogelijkheden:
-Postpunt 4,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 0,50€
-Pakjesautomaat 4,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 0,50€
-Levering aan huis: 5,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 1,00€
Levering met Bpost gebeurd de volgende werkdag.


Meer informatie
moeti.marktplaza.be