De theeroos - Jennifer Donnelly

 

Geplaatst 2 weken geleden door Sannen Marleen (7x bekeken)

De theeroos - Jennifer Donnelly
ConditieZo goed als nieuw

Omschrijving

Paperback met zachte kaft
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
Genre: Historische roman
ISBN: 90 00 32989 2
717 pagina's
Conditie: Zeer goede staat
Afmetingen: 14 cm x 21,5 cm
Dikte: 55 mm
Gewicht: 930g
MD17
Deel 1 - De Roos trilogie
Londen 1888. Fiona Finnegan woont in een van de smalle, armoedige steegjes waar overdag kinderen spelen, ´s avonds dieven en hoeren ronddwalen en ´s nachts moorden worden gepleegd. Fiona werkt net als haar vader in de theefabriek van William Burton, maar ze droomt van de eigen winkel die ze ooit zal drijven met haar geliefde Joe.
Haar vader, een bevlogen vakbondsman, krijgt op zijn werk een onverklaarbaar ongeluk waaraan hij overlijdt. Vanaf dat moment wordt Fiona´s leven een hel en verliest ze bijna iedereen die haar dierbaar is. Wanneer ze getuige is van een gesprek tussen Burton en een van zijn mannen, weet ze dat haar eigen leven ook gevaar loopt. Ze vlucht naar New York. Daar wekt Fiona zich met groot doorzettingsvermogen en met hulp van lieve vrienden op vanuit een bescheiden winkeltje naar de top van Manhattans theehandel.
Terwijl ze zint op wraak weet ze een enorme rijkdom te verwerven. En dan is het moment gekomen dat ze terug moet gaan naar Londen, om de geesten uit het verleden het zwijgen op te leggen en om de ultieme en gevaarlijke confrontatie aan te gaan met de enige man die haar leven kan verwoesten.

Bekijk gerust eens mijn andere aanbiedingen en bespaar op de verzendingskosten , telkens staat bij mijn advertentie hoeveel het boek weegt...Vanaf 25,00€ boeken -10% niet op pockets.
Verz.kosten met post of bij meerdere boeken met Bpost of kiala.
Met Bpost zijn er drie mogelijkheden:
-Postpunt 4,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 0,50€
-Pakjesautomaat 4,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 0,50€
-Levering aan huis: 5,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 1,00€
Levering met Bpost gebeurd de volgende werkdag.


Meer informatie
moeti.marktplaza.be
€ 5,00

Bieden is niet mogelijk.

Zoekertjenummer: 70256262
Klacht indienen