Frédérique - Judith Krantz

 

Geplaatst 3 maanden geleden door Sannen Marleen (11x bekeken)

Frédérique - Judith Krantz
ConditieGebruikt

Omschrijving

Hardcover met stofomslag
1989 - De boekerij - Amsterdam
ISBN: 90 225 0934 6
525 pagina's
Conditie: Goede staat( kreukjes in kaft )
Afmetingen: 14,5 cm x 22,5 cm
Dikte: 48 mm
Gewicht: 756g
MD23

Frederique is een buitengewone vrouw die schittert door haar aangeboren elegance en zwierige bravoure. Door haar familie en vrienden wordt zij Freddy genoemd en ze is de dochter van Eve de Lancel, een Franse gravin. Evenals haar charmante moeder en haar sprankelende zuster Delphine, gaat de roodharige, onstuimige Freddy nimmer risico's uit de weg. Ze kiest dan ook voor een avontuurlijk beroep en maakt furore als een der eerste vrouwelijke piloten.
De liefdes van Freddy, Delphine en Eve zijn hartstochtelijk, heftig en fel. Zij verliezen even stijlvol als zij winnen. Nooit hebben zij spijt van hun roekeloze daden - behalve misschien van de vele mannenharten die zij breken.
Eve durft... een schandaal te ontketenen door van huis weg te lopen om in zonde te leven. In Parijse theaters zingt zij de sterren van de hemel en gedurende de Eerste Wereldoorlog verblijft zij in de voorste linies. Eve trouwt met de Franse graaf Paul de Lancel, wordt een de grootste vrouwen van de beroemde Champagne-dynastie en krijgt twee prachtige dochters.
Delphine durft... een dubbelleven te leiden in de illegale nachtclubs van het opwindende Hollywood. Zij wordt naar haar Franse grootouders gezonden om goede manieren te leren, maar wordt een wereldberoemde filmster, die vele mannen verleidt. Als eindelijk de ware liefde Delphine's pad kruist dreigt de Tweede Wereldoorlog haar geluk te vermorzelen.
Freddy durft... haar ouders te trotseren door op haar zestiende verjaardag in het geheim haar vliegbrevet te halen. Net zo wild als haar maman wedijvert zij in luchtraces en stuntwedstrijden met de grootste vliegers van de jaren dertig. Na de Tweede Wereldoorlog richt zij samen met haar minnaar een grote luchtvaartmaatschappij op in Californië. Maar voor Freddy blijft het onbekende achter de horizon altijd lokken.
Te leven... zoals deze verblindend mooie, onafhankelijke vrouwen; altijd met allure, roekeloze moed en onbedwingbare humor.

Bekijk gerust eens mijn andere aanbiedingen en bespaar op de verzendingskosten , telkens staat bij mijn advertentie hoeveel het boek weegt...Vanaf 25,00€ boeken -10% niet op pockets.
Verz.kosten met post of bij meerdere boeken met Bpost of kiala.
Met Bpost zijn er drie mogelijkheden:
-Postpunt 4,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 0,50€
-Pakjesautomaat 4,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 0,50€
-Levering aan huis: 5,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 1,00€
Levering met Bpost gebeurd de volgende werkdag.


Meer informatie
moeti.marktplaza.be