Het geheim van de nachtegaal - Victoria Holt

 

Geplaatst 2 weken geleden door Sannen Marleen (4x bekeken)

Het geheim van de nachtegaal - Victoria Holt
ConditieGebruikt

Omschrijving

 Hardcover met stofomslag 
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
Genre: Historische roman
Conditie:  Goede staat
ISBN: 90-269-7442-6
320 pagina's 
Afmetingen: 14,5 cm x 22 cm
Dikte:35 mm
Gewicht: 566g
MD33
  
Niet lang nadat Susanna Pleydell in India de charmante Aubrey St. Clare heeft ontmoet, trouwt ze met hem, hoewel ze weinig van hem weet. Ze houdt van hem en voor haar is het huwelijk net zoals alle sprookjes eindigen: '... en ze leefden nog lang en gelukkig'.
Maar eenmaal terug in Engeland beseft ze al snel dat haar huwelijk schone schijn is en tot mislukken gedoemd wanneer Aubrey zijn kwaadaardige karakter toont. Ze geeft de schuld aan de invloed die een mysterieuze man, dokter Damien, op Aubrey heeft. Het enige lichtpuntje in haar leven is haar zoontje, maar ook hij wordt haar ontnomen; hij sterft in de nacht dat Damien de dienstdoende arts is.
Intussen is Engeland betrokken geraakt bij de Krimoorlog en Susanna volgt Florence Nightingale naar het legerhospitaal in Scutari. Daar komt ze oog in oog te staan met dokter Damien en tot Susanna's ontsteltenis merkt ze dat ze een willoos slachtoffer dreigt te worden van zijn kwaadaardige macht.
In haar radeloosheid wendt zij zich tot de enige man die ze kan vertrouwen en die haar uit de duivelse invloed van Damien kan redden...

 Bekijk gerust eens mijn andere aanbiedingen en bespaar op de verzendingskosten , telkens staat bij mijn advertentie hoeveel het boek weegt...Vanaf 25,00€ boeken -10% niet op pockets.
Verz.kosten met post of bij meerdere boeken met Bpost of kiala.
Met Bpost zijn er drie mogelijkheden:
-Postpunt 4,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 0,50€
-Pakjesautomaat 4,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 0,50€
-Levering aan huis: 5,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 1,00€
Levering met Bpost gebeurd de volgende werkdag. 


Meer informatie
moeti.marktplaza.be