Het huis met de duizend lampions - Victoria Holt

 

Geplaatst 2 weken geleden door Sannen Marleen (5x bekeken)

Het huis met de duizend lampions - Victoria Holt
ConditieGebruikt

Omschrijving

Hardcover met stofomslag
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
Genre: Historische roman
Conditie: Goede staat
ISBN: 90 269 7870 7
 36 pagina's
Afmetingen: 14,5 cm x 22 cm
Dikte:35 mm
Gewicht: 566g
MD33

Joliffe... al bij hun eerste ontmoeting denkt Jane dat haar leven onverbrekelijk met het zijne verbonden is, ook al is haar leermeester Sylvester het er niet mee eens dat zij met zijn neef trouwt. Jane doet het toch, maar haar wereld stort ineen als blijkt dat het huwelijk ongeldig is.
Jane trouwt met Sylvester om een vader voor haar zoon te hebben. Ze gaan naar Hongkong en nemen daar hun intrek in het Huis met de Duizend Lampions. Het verhaal gaat dat in het huis een schat verborgen is.
Jane merkt dat het huis slechts zeshonderd lampions telt. Waar is de rest? Sylvester sterft en Jane vermoedt niets, tot zij dezelfde symptomen krijgt als Sylvester, voordat hij stierf.
Is hier sprake van oosterse mystiek of is het het werk van Joliffe? Kwam hij inderdaad terug omdat hij zoveel van haar houdt of gaat het hem om andere dingen? En welke rol speelt Adam, de andere neef van Sylvester?
Jane moet proberen in een oosterse denkwijze door te dringen – een wijze waarin een aards leven er niet zo op aankomt...

Bekijk gerust eens mijn andere aanbiedingen en bespaar op de verzendingskosten , telkens staat bij mijn advertentie hoeveel het boek weegt...Vanaf 25,00€ boeken -10% niet op pockets.
Verz.kosten met post of bij meerdere boeken met Bpost of kiala.
Met Bpost zijn er drie mogelijkheden:
-Postpunt 4,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 0,50€
-Pakjesautomaat 4,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 0,50€
-Levering aan huis: 5,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 1,00€
Levering met Bpost gebeurd de volgende werkdag.


Meer informatie
moeti.marktplaza.be