Illussies - Olivia Goldsmith

 

Geplaatst 3 maanden geleden door Sannen Marleen (8x bekeken)

Illussies - Olivia Goldsmith
ConditieGebruikt

Omschrijving

Uitgeverij: Luitingh - Sijthoff
Hardcover met stofomslag 1993
ISBN: 90 245 1256 5
749 pagina's
Conditie: Goede staat
Afmetingen: 14,5 cm x 22,2 cm
Dikte: 55mm
Gewicht:1055g
MD23

Soms is het voor de toekomst beter het verleden te verzwijgen... of te veranderen.
De nieuwste Amerikaanse televisieserie 'Three for the road' is een grandioos succes - net als Jahne, Sharleen en Lila, de drie beeldschone actrices die er in één klap beroemd mee zijn geworden. Maar elk van hen draagt haar verleden als een geheim met zich mee. Een geheim dat een carrière in een handomdraai kan verwoesten...
Mary Jane, een getalenteerde actrice, kreeg nooit de glamoureuze rollen die ze zo graag wilde. Ze was te dik, te lelijk en te oud. Maar als ze om die reden ook de enige man verliest van wie ze ooit heeft gehouden, neemt Mary Jane het heft in eigen hand en gaat op zoek naar een goede chirurg. Twee jaar en vele operaties later verschijnt Mary Jane als Jahne Moore: slank, beeldschoon en helemaal klaar om het te gaan maken in Hollywood.
Sharleen, de mooie, maar niet erg talentvolle dochter van een straatarme dronkaard, is bijzonder gesteld op haar halfbroer Dean. Als Sharleens vader haar vriend vermoordt en probeert haar te verkrachten slaat Dean hem met een honkbalknuppel neer. In paniek vluchten Sharleen en Dean, ver weg van hun geboorteplaats. Samen beginnen ze een nieuw leven en al gauw wordt hun relatie meer dan die tussen broer en zus.
Lila, kind van Hollywoodsterren, heeft maar één doel in het leven: haar populaire moeder in alles voorbijstreven. Zo probeert Lila haar te straffen voor de vreselijke dingen die in haar jeugd gebeurd zijn. Maar Lila's moeder, die net zo'n gewetenloos karakter heeft als haar dochter, slaat bikkelhard terug.
Als de drie actrices genomineerd worden voor een belangrijke televisieprijs, besluit Lila de kansen voor haar rivales te verkleinen door hun duistere geheimen te onthullen. Maar dan komen de verhalen uit Lila's eigen verleden naar boven - verhalen die zo schandelijk zijn, dat niemand ze kan geloven...

Bekijk gerust eens mijn andere aanbiedingen en bespaar op de verzendingskosten , telkens staat bij mijn advertentie hoeveel het boek weegt...Vanaf 25,00€ boeken -10% niet op pockets.
Verz.kosten met post of bij meerdere boeken met Bpost of kiala.
Met Bpost zijn er drie mogelijkheden:
-Postpunt 4,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 0,50€
-Pakjesautomaat 4,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 0,50€
-Levering aan huis: 5,00€ ( tot 2 kg ) en van 2 tot 10 kg = + 1,00€
Levering met Bpost gebeurd de volgende werkdag.


Meer informatie
moeti.marktplaza.be