Nieuw-De gouden belofte-Ronna Herman

 

Geplaatst 6 jaar geleden door Line (88x bekeken)

Nieuw-De gouden belofte-Ronna Herman
ConditieNieuw

Omschrijving

Nieuw-De gouden belofte
Auteur :Ronna Herman
190 pagina's

Het onderwerp is liefde. Een belanrijk gegeven. Als je niet van jezelf houdt kun je ook niet van een ander houdem. Klaar. Probeer eerst van jezelf te houden alvorens je van anderen leert houden. Daar gaat een tijd overheen.

Heb je wel eens stil gestaan dat God van je houdt zoals je bent? Zo niet wil ik je eens vragen: ‘Ben je gelukkig?’ Heb je niet die ene leegte waar zo veel mensen toch echt last van hebben. Ze willen deze leegte vullen met iets. God schiep een leegte in jou...
boodschappen van hoop en inspiratie van Aartsengel Michael
De auteur heeft met aartsengel Michael gechanneld en de boodschap is in het hele boek hetzelfde: mensen op aarde zijn in werkelijkheid afgezanten van de aartsengel en hebben de taak voorbereidingen te treffen om ervoor te zorgen dat de Hemel weer neerdaalt op het sterrenschip Aarde. Volgens Michael zijn we in werkelijkheid al bezig met onze galactische/kosmische taak. De boodschappen worden afgewisseld met meditaties om de taken te versnellen en te vergemakkelijken; hier en daar staat een bemoedigende tekst van de auteur zelf. De boodschappen van de aartsengel lijken te verwijzen naar eerder gegeven informatie: fotonengordels, blauw-violette vlammen en kristallijnen energie spelen een rol in ons leven op aarde, maar worden niet altijd toegelicht. De boodschappen zijn liefdevol en, wie weet, zelfs waar. Compleet met trefwoordenregister en een apart overzicht van de meditaties. Brede marges.
Dank voor uw bezoek