Vachtverzorgingshandschoen - Handschoen - verzorging - Kat en Hond

 

Geplaatst 6 maanden geleden door 2Cheap (19x bekeken)

Vachtverzorgingshandschoen - Handschoen - verzorging - Kat en Hond

Omschrijving

Met deze vachtverzorgingshandschoen verzorgt u uw huisdier met de dagelijkse verzorging van de vacht. Geschikt voor honden, katten, konijnen en andere vacht types. De handschoen verzorgt de huid en vacht en zorgt ervoor dat uw huisdier en gezonder uitziet.

De handschoen is flexibel en daardoor perfect voor moeilijk plekken. Teven is de handschoen zachter dan een borstel waardoor deze aangenamer voet voor uw huisdier. De handschoen is afgewerkt zodat deze niet irriteert. Handschoen is beschikbaar in 1 maat, one size fits all.


Over Ons
2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het goede adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen.

Kwaliteit tegen een scherpe prijs
Onderdelen zijn niet de enige producten die we verkopen. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld keukengerei, pannenset, Woonartikelen, Speelgoed en Tuinartikelen.

Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.

2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
✓ Meer voor minder
✓ Meer service
✓ Online winkelen
✓ Wekelijks nieuwe producten
✓ Groots leven voor weinig bij 2Cheap.nl!

Specificaties:

  • condition: Nieuw
  • ean: 8711252103563
  • delivery: Verzenden
  • brand: Innovagoods
  • sku: 2432720494
  • -: Overige typen

Meer informatie
www.2cheap.nl