Magazijnrekken Rekken voor uw Magazijn

 

Geplaatst 9 maanden geleden door Begra Magazijninrichting BV (52x bekeken)

Magazijnrekken Rekken voor uw Magazijn

Omschrijving

Ruim assortiment magazijnrekken. Houten magazijnrekken en metalen magazijnrekken, zowel nieuw als gebruikt.
Onze metalen rekken zijn leverbaar in verschillende soorten, afmetingen en draagvermogens waarbij onze zwaarste uitvoeringen een draaglast hebben van maar liefst 250 kg. per niveau. Onze houten rekken hebben weliswaar een lager draagvermogen dan de metalen, echter als het draagvermogen niet bepalend is, is wellicht een houten stelling interessanter voor u om esthetische reden of omdat houten stellingen over het algemeen voordeliger zijn.

Afhalen of verzenden. Alle rekken direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk het volledige assortiment magazijnrekken op onze website en bestel direct online of neem contact op met een van onze adviseurs voor oplossingen op maat.

Begra Magazijninrichting BV - Alles voor uw Magazijn

Bij Begra Magazijninrichting BV kunt u terecht voor alle soorten oplossingen voor uw magazijn, DC of werkplaats. Ons assortiment strekt zich uit van nieuwe en gebruikte magazijnstellingen, interne transportmiddelen en magazijnbenodigdheden inclusief de daarbij horende service of algemeen deskundig advies. U kunt rekenen op betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Daarbij staan we voor:

  • 18.000 m2 voorraad nieuwe en gebruikte stellingen
  • 1.500 m2 showroom met de meest uiteenlopende opslag- en transportmiddelen
  • Direct bestellen in onze webshop
  • Afhalen en verzenden
  • Snelle levering


Ook demontage van, of schadereparaties aan bestaande stellingen behoort tot de mogelijkheden. Alle montagewerkzaamheden en reparaties worden daarbij met grote zorg door gecertificeerde monteurs uitgevoerd. In samenspraak is het eventueel ook nog mogelijk dat we uw bestaande stellingen opkopen.

Nederlands meest complete showroom

Wij nodigen u graag uit om ons assortiment magazijnstellingen, interne transportmiddelen en magazijnbenodigdheden vrijblijvend te komen bezichtigen op ons hoofdkantoor te Oss. In onze uitgebreide showroom staat een breed assortiment aan verschillende opslagsystemen en magazijnbenodigdheden gepresenteerd waarbij onze adviseurs u uitleg geven over de diverse mogelijkheden en passende oplossingen voor uw magazijn of werkplaats. U bent van harte welkom.

Hoofdkantoor Begra Magazijninrichting BV

IJsselstraat 9-13
5347 KG Oss
Nederland

Tel: +31 (0) 412 667 650 – NL
Tel: +32 (0) 3 808 25 14 – BE

Openingstijden kantoor + showroom: ma-vr 8:00-17:00 & za 8:00-12:00


Meer informatie
www.begra.nl